Regina Maria investeste 4 milioane de euro in 2014 pentru extinderea retelei la nivel national

Regina Maria investeste 4 milioane de euro in 2014 pentru extinderea retelei la nivel national

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, cea mai extinsa retea de servicii medicale private din Romania, isi continua dezvoltarea la nivel national si anunta inaugurarea oficiala a doua noi policlinici si a patru puncte de recoltare, rezultat al unei investitii de 440.000 de euro, se arata intr-un comunicat de presa remis de operatorul de servicii medicale.

Prima etapa a strategiei de dezvoltare a prevazut inaugurarea unei policlinici in zona Timpuri Noi din Bucuresti, in colaborare cu Universitatea Titu Maiorescu, si a trei puncte de recoltare in Bucuresti si a unuia in Ploiesti. Prima policlinica deschisa in cadrul unei universitati si rezultatul unei investitii de 100.000 de euro, Policlinica Titu Maiorescu are o suprafata de 250 de metri patrati si include 10 specialitati medicale si 10 cabinete.

Inaugurarea oficiala a Policlinicii REGINA MARIA Craiova, in urma unei investitii de 200.000 de euro, este un nou pas in vederea consolidarii prezentei grupului la nivel national. Noua unitate dispune de laborator propriu, o suprafata totala de 223 de metri patrati si va avea o echipa de 20 de angajati si colaboratori. Odata cu deschiderea Policlinicii REGINA MARIA Craiova, reteaua ajunge la 21 de locatii in tara.

Pentru 2014, compania a bugetat investitii de 4 milioane de euro in extinderea Retelei, parte a unui plan de consolidare a prezentei grupului la nivel national, si isi mentine pozitia de cea mai extinsa retea de sanatate din Romania.

„Avem feedback foarte bun din piata atat de la clienti si pacienti, cat si de la medici. Ne da confort ca facem lucrurile corect. Acoperim Bucurestiul acum si mai bine cu noile locatii: Timpuri Noi, Pantelimon, Bd. Ion Mihalache si Bd. Constantin Brancoveanu. Face parte din strategia noastra sa fim cat mai aproape de pacienti si abonati. Iar faptul ca deschidem Craiova, prima locatie din judetul Dolj, vine ca urmare a cererilor de servicii REGINA MARIA din partea companiilor nationale si locale prezente acolo. Anul acesta vrem sa mentinem ritmul de crestere, adaugand 9 milioane de euro la cifra de afaceri iar primele 5 luni ne arata ca suntem pe drumul cel bun. Pentru 2014 estimam o crestere a intregii piete in acelasi ritm ca anul trecut, de 10%, chiar daca ne asteptam sa vedem nou intrati pe nise de specialitate, ca, de exemplu, oncologia. ” – a declarat Fady Chreih, director executiv Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA.

Cifra de afaceri in crestere cu 20% in 2013

Reteaua REGINA MARIA a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri in crestere cu 20% fata de anul precedent, conform asteptarilor companiei. La finalul anului 2013, urmatoarele companii din Reteaua Regina Maria au fost absorbite in Centrul Medical Unirea SRL, in vederea eficientizarii fluxurilor financiare si operationale: Euroclinic Medical Center, Medismart, Centrul Medical Unirea Cluj si Efora.

Dupa fuzionari, cifra de afaceri a fost de 46,4 de milioane de euro, consolidata si auditata la nivel de grup de catre firma de consultanta fiscala si audit KPMG. Aceasta cifra de afaceri nu include valoarea tranzactiilor realizate intre entitatile din grup. La 31 decembrie 2013, grupul REGINA MARIA detinea Centru Medical Unirea SRL, Euroclinic Hospital SA, Avamedica SRL, Centrul de Investigatii Medicale Bacau SRL, REGINA MARIA Banca Centrala de Celule Stem SA.

Despre Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA este cea mai extinsa retea de servicii medicale private din Romania, cu peste 2000 de medici permanenti si colaboratori in cele 21 de locatii prezente in Bucuresti si in tara. Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si-a castigat pozitia de lider pe piata medicala romaneasca datorita calitatii serviciilor oferite si a numarului impresionant de unitati medicale prin intermediul carora se adreseaza celor peste  230 000 abonati si altor sute de mii de pacienti din retail. in cifre, la nivelul lunii iunie 2014, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA inseamna: 21 locatii proprii, patru spitale, doua  maternitati, trei  campusuri medicale, cinci centre de imagistica, 7 laboratoare acreditate, o banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.