REGINA MARIA anunta o crestere a cifrei de afaceri dubla fata de media pietei si planuri de extindere

REGINA MARIA anunta o crestere a cifrei de afaceri dubla fata de media pietei si planuri de extindere

Reteaua de sanatate REGINA MARIA a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere de 16% a cifrei de afaceri, in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la 27 milioane de Euro, cifra de afaceri consolidata neta, se arata intr-un comunicat de presa remis de companie.

Ritmul de crestere al Retelei de sanatate REGINA MARIA este dublu fata de cresterea inregistrata de piata serviciilor medicale private, care este de 8%. In 2013 Reteaua de sanatate REGINA MARIA a crescut cu 20%, iar pentru 2014 isi pastreaza dinamica ascendenta si mentine estimarea de crestere a afacerilor cu aproximativ  20% pana la sfarsitul anului, la 55 milioane de Euro.

„Observam ca suntem reteaua de sanatate cu cea mai accelerata crestere a business-ului, dintre jucatorii mari din piata, iar obiectivul nostru este sa atingem 20%  pana la finalul anului.  Continuam sa ne consolidam pozitia pe segmente cheie – sanatatea femeii si a copilului, abonamente corporate – aspect confirmat de cel mai accelerat ritm de crestere a afacerilor, manifestat in toate liniile de busines: corporate, spitale, policlinici, maternitati, laborator, celule stem. Un exemplu punctual este Spitalul Euroclinic, care a inregistrat o crestere de 23% in prima parte a acestui an.”, a declarat Fady Chreih, director executiv Reteaua de sanatate REGINA MARIA.

Cea mai buna calitate a serviciilor

Reteaua de sanatate REGINA MARIA ocupa prima pozitie din punctul de vedere al calitatii serviciilor si al raportului calitate-pret, conform datelor relevate de Barometrul Medical MEDIBUS (Studiu independent Mednet, 2014). Studiul MEDIBUS confirma pozitia nr. 1 a Retelei de  sanatate REGINA MARIA si in ceea ce priveste profesionalismul echipei medicale si echipamentele medicale performante. Cei mai multi dintre respondenti considera ca REGINA MARIA are cei mai profesionisti medici si echipamentul medical cel mai performant. Prima pozitie este ocupata de REGINA MARIA si in categoriile „organizare interna” si „respectarea programarilor”.

„Am spus la inceputul anului  ca prioritatea noastra este calitatea serviciilor oferite, am continuat astfel sa investim atat in tehnologie state-of-the art, cat si in formarea echipelor medicale si non-medicale, concentrandu-ne pe experienta pacientului. Iata ca acum putem observa cum rezultatele financiare si operationale sunt strans legate de calitatea serviciilor. Rezultatele obtinute sunt o confirmare  a faptului ca,  in serviciile medicale, calea cea corecta este concentrarea pe calitate. Ne vom concentra asadar in continuare pe calitatea actului medical si siguranta pacientului in cadrul REGINA MARIA”, a precizat Fady Chreih.

Extinderea si consolidarea Retelei

In ceea ce priveste planurile pentru perioada urmatoare, Reteaua de sanatatea REGINA MARIA va continua extinderea grupului la nivel national in cele mai importante orase si consolidarea leadership-ului in Bucuresti si regiunile in care este deja prezenta.

Astfel, urmeaza sa fie deschisa in Cluj cea de-a doua Policlinica REGINA MARIA, consolidand pozitia de lider al pietei locale de servicii medicale. Rezultat al unei investitii de 400.000 de euro, noua policlinica multidisciplinara din Cluj va fi operationala pana la finalul lunii noiembrie, fiind situata ultracentral pe o suprafata de 850 metri patrati si oferind acces la 15 specialitati medicale. In plus, dispune de laborator propriu, alaturi de noul Centru de Medicina Ocupationala si Centrul de Kinetoterapie si Recuperare Medicala.

Noul laborator regional este creat sa deserveasca atat Clujul, cat si cele 3 judete adiacente, avand capacitatea de a asigura servicii de calitate pentru intreaga regiune. “Strategia noastra este sa fim aproape de pacienti cu servicii de cea mai buna calitate. Astfel, deschidem cea de-a doua Policlinica REGINA MARIA in Cluj, consolidandu-ne pozitia de lider al pietei locale. Aceasta dezvoltare a Retelei vine ca un raspuns firesc la cererea tot mai mare de servicii REGINA MARIA din partea companiilor nationale si locale prezente aici, precum si din partea pacientilor individuali. Noua unitate respecta intru totul standardele de calitate deja recunoscute ale Retelei si ofera acces la un sistem medical integrat, pregatit sa deserveasca solicitari medicale variate, cu profesionalism si grija pentru pacient”, a adaugat Fady Chreih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.