Medicover lanseaza primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sanatate

Medicover lanseaza primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sanatate

In premiera pentru Romania, Medicover lanseaza primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sanatatea ta si pentru un stil de viata mai sanatos, se arata intr-un comunicat de presa remis de companie.

Medicover Shop ofera, pentru inceput, acces la 25 de pachete la preturi promotionale, cu plata online pentru pachetele sau serviciile medicale dorite, cu posibilitatea de a cumpara serviciile pentru cineva drag sau pentru tine – simplu si rapid. Dupa plata online, utilizatorul primeste direct pe e-mail confirmarea platii si este contactat in maxim 24 de ore pentru efectuarea programarii. Procesarea platilor se face in maxima siguranta prin partenerul euplatesc.ro

Recent, Medicover a lansat tot in premiera pentru sistemul medical privat din Romania  versiunea mobile a site-ului. Aici se regasesc toate informatiile din site-ul medicover.ro: programul medicilor, adresele clinicilor si spitalului Medicover, serviciile si preturile, dar si informatii utile care se pot regasi in articolele medicale scrise chiar de medicii nostri. in plus, clientii se pot programa mult mai repede apeland direct numarul de Call Center si pot fi sunati inapoi prin functia de “Call Back”.

Despre Grupul Medicover in Romania

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 4,5 milioane de oameni si 6,000 de companii beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in 12 tari: Romania, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova si Rusia.

Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 10,000 de angajati. Medicover Romania ofera servicii medicale la standarde europene in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 14 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov si prin reteaua de clinici partenere din toata tara.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.