Duel la distanta pe piata muncii. Ce medici si in ce orase recruteaza MedLife si Regina Maria

Duel la distanta pe piata muncii. Ce medici si in ce orase recruteaza MedLife si Regina Maria

MedLife si Regina Maria, unii dintre cei mai reprezentativi operatori de pe piata serviciilor medicale private, desfasoara in prezent ample campanii de angajare de personal medical si/sau auxiliar pentru clinicile deschise sau ce urmeaza a fi inaugurate in principalele orase din Romania. De altfel, cele doua companii si-au anuntat pentru acest an intentia de a angaja numeroase cadre medicale sau personal administrativ, in conditiile asumarii unor importante planuri de extindere a retelelor de clinici.

“Numarul medicilor a crescut proportional cu dezvoltarea sectorului medical privat. Este o piata in crestere, implicit si numarul medicilor care lucreaza in privat este in crestere. In cazul MedLife numarul medicilor a crescut substantial in ultimii 5 ani, fiind recrutati medici din toate specialitatile medicale”, spune Mihai Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie MedLife.

”Intentionam sa recrutam pana la 500 de noi angajati in 2014 avand in vedere evolutia retelei si planurile de dezvoltare. Avem in prezent 2.000 de medici si vizam persoane cu cel putin trei ani de experienta ca medici specialisti. Avem grija sa loializam oamenii buni si credem ca suntem un brand bun pentru angajati”, a declarat pentru publicatia online www.doctornews.ro si Fady Chreih, directorul executiv al Retelei private de sanatate Regina Maria.

Site-urile de joburi arata cel mai bine amploarea campaniilor de recrutare derulate de cele doua companii, MedLife si Regina Maria promovand in prezent numeroase anunturi de angajare.

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, angajeaza in prezent medici si asistenti medicali pentru clinica din Constanta. Posturile vizate sunt pentru specialitatile ORL, Dermatologie-Venerologie, Cardiologie, Oftalmologie, Pediatrie, Ginecologie, Gastroenterologie, Medicina Interna, Radiologie-imagistica medicala, Endocrinologie, Diabet si Nutritie, Reumatologie. De asemenea, MedLife cauta medici generalisti pentru Medicina Muncii pentru centrele din Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca si Pitesti. Pe de alta parte, MedLife vizeaza angajarea unui medic care sa ocupe functia de director operatiuni medicale pentru a intregi echipa manageriala si pentru a lucra alaturi de Managerul General si Directorul Medical pentru dezvoltarea Spitalului PDR – MedLife Brasov. Si posturile auxiliare sunt la mare cautare in cadrul MedLife, compania organizand concurs pentru ocuparea unor pozitii in cadrul departamentul de promovare si vanzare a serviciilor medicale. Astfel, pentru Bucuresti, Constanta si Iasi sunt disponibile joburi de reprezentant medical.

In cazul Retelei private de sanatate Regina Maria, posturile administrative sunt vizate in special, compania promovand anunturi de angajare pentru operator call-center pentru Bucuresti si receptionist pentru Bucuresti si Brasov. Totodata, Regina Maria recruteaza reprezentant medical Divizia Retail pentru Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca si Constanta, personal care are in atributii promovarea si vanzarea portofoliului de produse si servicii Regina Maria – Divizia Retail. Compania mai angajeaza  Psiholog si Medic Psihiatru pentru clinica din Constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.