Contact

Publicatia online www.doctornews.ro este o sursa completa de informatii privind piata de servicii medicale private. www.doctornews.ro promoveaza articole care aduc in prim plan subiecte de interes public privind activitatea operatorilor de servicii medicale private si detalii despre personalitatile din domeniul de profil. Pentru a transmite comunicate de presa sau alte informatii ce se pot constitui drept sursa pentru realizarea unor articole de interes va rugam sa folositi adresa de e-mail redactia@doctornews.ro.

Proiectul editorial www.doctornews.ro face parte din portofoliul Media Press Boutique, editor al publicatiilor online www.bankingnews.ro si www.iLikeBanking.ro.

Gabriela Dinu (gabriela.dinu @ bankingnews.ro) – General manager al Media Press Boutique, companie ce administreaza publicatiile online www.BankingNews.ro, www.iLikeBanking.ro si www.DoctorNews.ro. A participat activ nu numai in managementul si dezvoltarea proiectelor, ci a adoptat si o implicare directa in activitatea editoriala, fiind atrasa de munca redactionala. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci cand a facut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Din cand in cand, atunci cand timpul i-o permite, isi asuma rolul de editor, alcatuind, de cele mai multe ori, materiale de analiza.

Cornel Dinu (cornel.dinu @ bankingnews.ro) – Fondator, administrator si editor al publicatiilor online www.BankingNews.ro, www.iLikeBanking.ro si www.DoctorNews.ro. Are o experienta vasta, de peste 15 ani, in domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor si/sau functii de conducere in cadrul redactiilor unor ziare si reviste, precum “Cronica Romana”, “Romania Libera”, “Curierul National”, “Independent”, “Agenda Constructiilor” etc. Se simte bine in mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro si www.cafeneauabancara.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.